Index Vakbarát Hírportál

Sosem kényszeríteném arra Rooney-t, hogy elhagyja a Manchestert

2017. február 21., kedd 22:32

Wayne Rooney szerdán sérülése miatt nem játszik majd a Manchester Unitedben a St. Etienne elleni Európa Liga-meccsen, de mióta José Mourinho a menedzser, amúgy sem kap túl sok lehetőséget a klubban. Az edző állítja, tőle addig marad Rooney, ameddig akar.

„Kérdezzék Rooney-t, hogy akar-e maradni a következő szezonban. Még azt sem garantálhatom, hogy én ott leszek a jövő héten, hogyan is biztosíthatnám azt, hogy egy játékos itt lesz a következő idényben. Sosem fogok nyomasztani egy klublegendát, hogy más irányba forduljon" – idézte az edzőt a Goal.com.

Rooney két meccset kihagyott sérülés miatt, és már úgy tűnt, az EL-ben visszatérhet, Mourinho biztatta is, de végül más játékosokhoz nyúlt. „Rooney sérült, ezen a téren nem tudok csodát tenni. Az orvosi részlegünk viszont tavaly sokat fejlődött, és visszahozta a versenybe a játékosokat. Amikor nem áll rendelkezésedre egy játékos, ott vannak mások. A csapta jó pillanatban van. Az elmúlt hónapokban csak egy meccset veszítettünk, és az is olyan volt, amit elveszthettünk, mert oda-visszavágós volt."

A csatár nehéz időszakáról itt írtunk bővebben.

Rovatok