Index Vakbarát Hírportál

Mourinho két kulcsembert veszített a vasárnapi döntőre

2017. február 23., csütörtök 08:39

Az első gól mindent eldöntött, a közönségük lehiggadt, a párharc eldőlt. Ezt mondtam a játékosaimnak a kezdés előtt, hogy az első gól a lényeg. Ha ők lövik, a stadion feltámad, a közönségük belelkesül. Rettentő fontos volt, hogy mi lőttük az első gólt

- adott nagyjából magyarázatot José Mourinho ManUtd-edző arra, miért kezdette a legerősebb felállásban csapatát a St. Etienne elleni EL-visszavágón, miközben az első meccset 3-0-ra nyerték. Pláne úgy, hogy vasárnap ligakupadöntőt játszanak a Southamptonnal.

A portugál egyszerűen túlbiztosíthatott, ezért tette be a 35 éves Ibrahimovicot, a 36 éves Carricket, a bombaformában lévő Mhitarjant, a csapat egyik eszét, Matát és a 100 milliós Pogbát is.

Az óvatoskodás visszaüthetett, az első és egyetlen gólt szerző Mhitarjant már a 25. percben le kellett cserélnie, Carrick a 62.-ben jött le. Mourinho elmondta, valószínűleg mindketten bukták a döntőt.

Az az érzésem, hogy nem játszhatnak. Egyelőre csak megérzés, de a döntőig csak három nap van. Igaz, hogy csak egy comb- (Mhitarjan) és egy vádlihúzódásról (Carrick) van szó, de a három nap nagy nagyon kevés

- idézte az ESPN a trénert, aki elmondta, Fellaini és Schweinsteiger kerülhet így a kezdőbe a Wembley-ben.

A Southampton elleni ligakupadöntőt vasárnap kora este játsszák, fél hatkor kezdenek.

Rovatok