Index Vakbarát Hírportál

Messi 13 méterről fejelt gólt, de Suarez kapása jobb

2017. március 1., szerda 20:26

A 25. fordulót hét közben rendezik a spanyol ligában, szerda este a Barcelona a Sporting Gijont fogadta. És lépett el 2-0-ra kicsit több, mint 10 perc alatt.

Javier Mascherano zseniálisan ívelt Messi fejére a felezővonaltól, a kapus kijött, így az argentin összjátéknak fejesgól lett a vége.

Barcelona vs. Sporting Gijon - Messi fejes gólja

A következőnél Luis Suarez kapott nagy labdát, a kapus mellett is elhúzta, majd ellőtte volna keresztbe nullszögből, de a védő Juan lábáról bepattant a labda.

Gyorsan jött egy válasz is, Rafinha ajtó-ablak helyzetet rontott el, mert passz helyett lőtt, és az ellentámadásból szépített a Sporting. Carlos Castro rúgta be két méterről a kapufáról kipattanó labdát.

A Barca szintén gyorsan felelt, ezúttal Luis Suarez lövésébe senkinek esélye nem volt beleérni, akkora kapásgólt lőtt, hogy majdnem kidőlt a jobb kapufa, amiről bepattant a labda. A 27. percben lett 3-1 az állás, ami kitartott a szünetig.

A szünetről Luis Suarez helyett már Paco Alcacer jött vissza, nem kellett neki sok, belőtte Messi passzát, mintha ő lenne Suarez, 4-1.

Barcelona vs. Sporting Gijon - Neymar szabadrúgásgólja

Messit a 60.-ban lecserélték, így a következő szabadrúgás Neymarra maradt, és a tizenhatos jobb sarkáról mesteri gólt csavart. A hetedik találata volt a bajnokságban, de az első hazai pályán, a szezonban.

Barcelona vs. Sporting Gijon - Rakitic gólja

A hatodikat Rakitic verte be, miután szépen játszott össze Sergi Robertóval. 6-1, ennyi lett a vége.

A lefújás utáni sajtótájékoztatón Luis Enrique Barca-edző bejelentette, az évad végén távozik a klubtól.

Rovatok