Index Vakbarát Hírportál

Ibra a Chelsea elleni meccset is bukhatja

2017. március 6., hétfő 17:43 | aznap frissítve

Az Angol Labdarúgó Szövetség eljárást indított a Manchester United támadója, Zlatan Ibrahimovic, valamint a Bournemouth védője, Tyrone Mings ellen.

Az MTI híre szerint a két csapat szombati, egymás elleni, 1-1-es döntetlennel zárult bajnokin előbb Mings lépett rá a földön fekvő svéd csatár fejére, majd nem sokkal később, egy szögletrúgás után Ibrahimovic törlesztés gyanánt arcon könyökölte a védőt.

A találkozó játékvezetője, Kevin Friend egyik esetet sem vette észre, ám utólag, a videófelvételek alapján az FA szándékos durvaság miatt eljárást indított mindkét labdarúgó ellen.

A játékosoknak kedd estig van lehetősége reagálni a vádakra. Amennyiben bűnösnek találják őket, hárommérkőzéses eltiltásra számíthatnak. Ebben az esetben Ibrahimovic - aki a manchesteriek leggólerősebb labdarúgója a mostani idényben - nem léphet pályára többek között a Chelsea elleni, jövő hétfői FA Kupa negyeddöntőben sem.

Ibrahimovic a sajtón keresztül már reagált a vádakra. Szokásos humorával csak annyit mondott, Mings belefejelt a könyökébe.

Rovatok