Index Vakbarát Hírportál

A Fradi szerint jogos volt Doll felháborodása

2017. március 31., péntek 09:51

Hamar véget ért a német edzők közti minibalhé, ami azzal indult, hogy Thomas Doll, a Ferencváros edzője egy sérülés miatt kiakadt Bernd Storck szövetségi kapitányra, mert nem kommunikálnak megfelelően. A történtek után Storck felhívta a kollégáját, hogy megbeszéljék a dolgokat, és a hívás után már Doll is arról beszélt, hogy örült a megkeresésnek. 

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál azért még futott egy kört a témával a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. Közölte, hogy ők mindig el fogják mondani a véleményüket, valamikor ez tetszeni fog az MLSZ-nek, valamikor nem, de ez lesz. 

Doll felháborodásáról azt mondta, hogy teljesen jogos volt, mert nem ők hozzák el a válogatott játékosokat, hanem a válogatott viszi el egy klub játékosait, és ilyen esetben a szövetségi kapitány dolga lenne, hogy megkeresse az érintett klubok vezetőedzőit.

Kiderült, hogy Storck és Doll negyven percen keresztül beszélt, ami alatt nagyon sok mindent tisztáztak, és remélhetőleg ezzel elindul a párbeszéd.  Ettől függetlenül továbbra sem zárják ki, hogy nyilvánosan bírálják a szövetségi kapitányt, ha úgy érzik, hogy nekik van igazuk.

Orosz azt is elmondta, hogy Doll marad az edző a jövőben is, nem teszik attól függővé az állását, hogy valamelyik nemzetközi kupában bejutnak-e a csoportkörbe. 

Rovatok