Index Vakbarát Hírportál

Durván megsérült Zlatan Ibrahimovic

2017. április 21., péntek 08:15

Súlyos sérülést szenvedett a Manchester United-Anderlecht EL-meccs rendes játékidejének utolsó pillanataiban Zlatan Ibrahimovic. A csatár egy magas labdára ugrott fel, és nagyon szerencsétlenül fogott talajt, jobb térde természetellenes szögben hajlott vissza.

A svéd sokáig a földön maradt, közben a bíró lefújta a meccset, majd saját lábán bicegett az öltözőbe. José Mourinho, a ManUnited edzője nem optimista, a szezonra minimum kieshetett csapata gólkirálya.

Ha megússza két-három hónappal, szerencséje van, de ha keresztszalagja szakadt, az fél év. 35 évesen ilyen sérülésből a volt szintre visszajönni kvázi lehetetlen.

Pocsék meccse volt a szupersztárnak, olyan helyzeteket hagyott ki, amilyeneket sosem szokott. Már egy hete, az első meccs után azt mondta, érzi, elfáradt, ennyi idősen is végigjátszotta a szezont, 28 gólt szerzett.

Szerződése az idény végén kifut a Unitednél, de opciója van hosszabbítani még egy évre. Még nem döntötték el a felek, hogy élnek-e ezzel.

A United legjobbja nélkül is továbbjutott, a 19 éves Marcus Rashford a hosszabbításban belőtte a győztes gólt. 2-1-re győztek, 3-2-es összesítéssel mentek az Európa Liga elődöntőjébe.

Rovatok