Index Vakbarát Hírportál

Bár én nem láttam, de ez nem volt piros

2017. április 28., péntek 10:04

Negyedórával a ManCity-ManUnited manchesteri rangadó vége előtt állította ki Martin Atkinson bíró Marouane Fellainit a Unitedből, mert megfejelte Sergio Agüerót. A belga sárgát kapott egy Agüero elleni durva szabálytalanságért, majd a szabadrúgás elvégzése után utánaszaladt, és újra a földre lökte.

A bíró nem állította volna ki, de elkezdtek dulakodni Agüeróval, összeért a homlokuk, mikor a huszonöt centivel magasabb Fellaini tett egy jól látható fejelő mozdulatot. Az argentin azonnal összesett, és jött a piros.

Mourinhót a BBC és a Skysports is kérdezte az esetről, kiállítást érdemelt-e a futballistája. A United-edző feltalálta magát.

Nem tudom, még nem néztem meg. Három részletet tudok. Az egyik, hogy azért piros, mert Marouanéval történt, azt mondja, másnak ez nem piros. Martin Atkinson azt mondta nekem, szerinte piros. De láttam Agüerót a tunnelban, nem volt eltörve az orra, nem volt  betörve a feje, az arca szép volt, mint mindig, vagyis nem vagyok biztos benne (hogy piros volt). Ha Sergio nem esik el, biztos nincs kiállítás, de Marouane esélyt adott neki erre, szóval nem tudom. Még nem láttam, szóval gondolom, volt benne egy pici piros és egy nagyon rutinos, okos argentin játékos.

A United kihúzta a maradék időt, a - borzasztóan gyenge - meccs 0-0 lett.

Amit tudok, hogy negyedórát emberhátrányban játszottunk, és a fiúk elképesztően küzdöttek a pontért

- dicsérte az embereit a portugál edző.

Csapata továbbra is ötödik a bajnokságban, egy pontra a Citytől és két pontra a Liverpooltól, de a Pool mindkét manchesterinél eggyel több meccset játszott.

Rovatok