Index Vakbarát Hírportál

Zlatan minden szempontból szuper formában van

2017. május 11., csütörtök 18:33

Zlatan Ibrahimovic ügynöke a napokban már elmondta, hogy az Amerikában megműtött futballista orvosai ámultak azon, ilyen karrier után milyen jó állapotban van a térde, most az operációt végző orvos is megszólalt egy lapnak.

A Hong Kong-i Freddie Fu a South China Morning Postnak beszélt a United-csatár állapotáról. "Nem akarok nagyok belemenni a részletekbe, mert bajba kerülnék a Manchester Unitednél, de annyit elmondhatok, hogy minden szempontból szuper formában van. Az izmai, a csontozata annyira jó, amennyire csak lehetséges ebben a korban, ő az egyik legjobb formában lévő sportoló, akit valaha műtöttem" - mondta Fu.

Egyébként egy aláírt mezt is kapott Ibrától, aki a következő írta a szignó mellé: "Freddie Fúnak. Folytasd a nagyszerű munkát és a varázslást, sok sikert kívánok. Köszönök neked mindent". 

A játékost kezelő specialisták amúgy azt szeretnék, hogy karrierje végeztével visszatérjen hozzájuk, hogy további vizsgálatokat végezhessenek rajta, annyira jó állapotban van.

Ibrahimovic jövője azonban ettől függetlenül bizonytalan, mert a szezonban már biztosan nem játszhat a térdszalag-szakadása miatt, és a szerződése lejár a nyáron az MU-nál, néhány mérkőzés kellett volna még, hogy plusz egyéves opciója életbe lépjen.

A támadó április végén, az Anderlecht elleni Európa Liga-mérkőzésen szenvedett sérülést. 

Rovatok