Index Vakbarát Hírportál

Griezmann lemondta a MU-t, ügynöke besokallt

2017. július 10., hétfő 15:08

Minden készen állt Antoine Griezmann szerződtetésére a Manchester Unitednél, egy hónapja maga is elismerte, jó esély van rá, hogy ott folytatja. Aztán az Atletico Madridot a nyárra is kitiltották az igazolásokból, és a francia azonnal mondta, nem megy sehova, még egy évet legalább a spanyoloknál játszik.

Úgy látszik, döntése nem mindenkinek jött be, Eric Olhats, az ügynöke, egyben felfedezője szakított vele. Közleményét a L'Equipe hozta le.

A közelmúlt döntései Griezmann jövőjéről nem egyeztethetőek össze azzal, amit én értek egy profi kapcsolat alatt. Köszönöm, hogy bízott bennem ezekben az években, és a legjobbakat kívánom neki a karrierjéhez.

Olhats ezzel nem egyszerű játékosmenedzseri kapcsolatot zárt le, ugyanis ő volt az, aki 12 évesen Montpellier-ben kiszúrta Griezmannt, és a Real Sociedadhoz vitte, aminek mai napig játékosmegfigyelője. Azóta egyengette a tehetség karrierjét, és most jött volna az a pillanat, amikor anyagilag ő is kiválóan járhatott volna.

Egy éve a ManUnited 90 millió fontot fizetett Paul Pogbáért, ebből több mint 20 millió ment az ügynökének, Mino Raiolának jutalékként. A MU pár napja Griezmann helyett Romelu Lukakut igazolta az Evertonból 75 millió fontért, Griezmann ennél többet ér. Nagyjából kiszámolhatjuk, mekkorát kaszálhatott volna Olhats.

Rovatok