Index Vakbarát Hírportál

Ocsmány módon utánozta a barcás Suárezt a salvadori

2017. július 20., csütörtök 10:19

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban az Egyesült Államok 2-0-ra legyőzte Salvadort CONCACAF-aranykupa mérkőzésen.

A meccs legkülönösebb része az volt, ahogy a salvadori védők próbálták elterelni az amerikaiak figyelmét a labdáról, és addig csípték, harapták őket, amíg néhányuk a földön terült el. Ebben is a salvadori Romero vitte a prímet a második félidőben.

A salvadori belső védő az 56. percben olyat tett, amilyet 11 éve nem láttunk. Akkor Zidane-t csípte mellbimbón Materazzi, és láttuk, annak mi lett a vége. Most Romero Altidore-t fogta, de unortodox megoldást választott, amikor hátulról átölelte, és jó erősen megcsípte az amerikai mellbimbóját. Ez annyira fájt az amerikai támadónak, hogy térdre rogyott tőle, majd felpattant, és a könyökével kicsit meglökte ellenfelét, aki ripacskodva hanyatt esett. Sportszerűtlenség lvl 99. 

Két perccel később Romero radikálisabb megoldást választott, és beleharapott Altidore-be, amitől a támadó elterült.

Romero a 82. percig vívhatta privát háborúját, akkor sárga lapot kapott. De más is kaphatott abból a szerből, amiből Romero, ugyanis a meccs vége felé Darwin Cerén vette át a stafétabotot, és a kapu előtt lapockán harapta Omar Gonzalest. Ő nem volt ehhez hozzászokva, hiszen meglepetésében azt se tudta, hogy mit reagáljon: összeessen, a bírónak kiabáljon, vagy a labdára figyeljen?

Ilyenért két éve a FIFA Suárezt kilenc meccsre tiltotta el, és nem lennénk meglepve, ha ezeknek az eseteknek is lenne következménye.

Rovatok