Index Vakbarát Hírportál

Mignolet hibája után Liverpoolban visszasírják Bogdán Ádámot

2017. augusztus 12., szombat 15:56 | aznap frissítve

Pénteken este gólzáporos meccsel kezdődött az angol futballbajnokság, és szombaton délben gólzáporos meccsel is folytatódott.  A Liverpool Watfordba látogatott (3-3), és a 8. percben Okaka révén egy szöglet után rögtön hátrányba került. A gól után a német menedzser, Jürgen Klopp azt mutatta a játékosainak, hogy ne szegjék le a fejüket, ne adják fel, aminek meg is lett az eredménye. 

Mané Cannal kényszerítőzött a tizenhatos sarkán, majd gyönyörűen lőtt a hosszú felsőbe. 1-1 után aztán ismét a Watford lőtt gólt, középről laposan Doucouré volt eredményes.

A Pool tizenegyeshez jutott az 55. percben, Firmino értékesítette, majd két perccel később fordított is. Egy kiugratás után Firmino bokából szépségdíjasan emelt át a kapus fölött, érkezett Salah, és közelről bekotorta a labdát a hálóba.

A mérkőzés végén viszont a Liverpool megfizetett a rengeteg kihagyott helyzetért, a hosszabbításban egy szöglet után a Watford egyenlített.

Megint a rövidhez érkezett a labda, egy watfordi közelről nagy erővel lőtte volna keresztbe el a kapu előtt, de Mignolet kapus olyan szerencsétlenül nyúlt bele, hogy a mögötte - lesen álló - Britos a gólvonalon bele tudott fejelni, így 3-3-ra alakítva az állást.

A Barcelona által kiszemelt Coutinho nem játszott, állítása szerint sérült.

Rovatok