Index Vakbarát Hírportál

A hétvégén eldőlhet, megy-e Mbappé is a PSG-be

2017. augusztus 18., péntek 09:49

Könnyen lehet, hogy még a hétvégén eldől Kylian Mbappé sorsa. Az AS Monaco 18 éves sztárját a Paris SG őrült összegért vinné, de lehet, hogy újra ajánlatot tesz érte a Real Madrid, vagy egy másik klub is. A legutóbbi, Dijon elleni bajnokit a cserepadon ülte végig, és lehet annak üzenete, hogy a pénteki, Metz ellenire már az utazó keretbe sem került.

A Monaco edzője, Leonardo Jardim a héten egy sajtótájékoztatón elmondta, a Dijon ellen azért nem küldte pályára, mert kisebb térdsérülése volt, most pedig az az indok, hogy nincs megfelelő formában.

"Nem jó dolog, amikor egy 18 éves gyerek körül ekkora viharok vannak. A mi dolgunk pedig az, hogy megóvjuk ettől. Az én filozófiám, hogy az játsszon, aki 100 százalékos állapotban van és Kylian nincs olyan állapotban. Nem jó dolog, amikor nap, mint nap azt olvassa, hogy egyik napról a másikra 15-szeresére nő a fizetése."

Mbappé újabb távolmaradása pletykákra ad okot, többen tudni vélik, éppen a megegyezés előtt áll valamelyik klubbal. Korábban arról jelentek meg hírek, hogy a Real Madrid 150-160 millió eurót fizetne érte. Ehhez jöhet még 20-30 millió euró kiegészítés attól függően, hogy szerepel majd a csatár az új klubjában, illetve milyen sikereket ér el vele a Real. Állítólag ekkor úgy döntöttek a spanyolok, hogy inkább felhagynak Mbappé megszerzésével, azóta kettős győzelmet arattak a Barcelona ellen, túl nagy szükségük nem is lenne rá tehát, de ha óriási tehetségnek gondolják, valószínűleg nem akarnak lemaradni róla.

Erre licitálna rá a Paris SG, amely 222 millió euróért Neymart már megszerezte, aki góllal mutatkozott be új klubjában. Könnyen lehet, hogy a kérdésekre már a hétvégén választ kapunk, és nem csak a formája miatt maradt ki a keretből Mbappé.

Rovatok