Index Vakbarát Hírportál

A PSG ott üti a Barcelonát, ahol éri

2017. augusztus 24., csütörtök 11:44

Kezd egészen zseniális, sporttörténeti beefbe átmenni a Barcelona és a Paris Saint-Germain ellentéte az átigazolási piacon, legalábbis ha hinni lehet a Guardian tudósítójához eljutott információknak, miszerint a PSG direkt beletrollkodott a Barcelona egyik tervezett átigazolásába.

A katalánok hetek óta hiába próbálnak megfelelő pótlást szerezni a párizsiaknak rekordot jelentő 222 millió euróért eladott Neymar helyére, egyelőre semmilyen fronton nem jártak sikerrel: a Liverpool is folyamatosan lepattintja őket Philippe Coutinhóról, és a Dortmund is jóval többet kér Ousmane Dembéléért, mint amennyit a Barcelona adna.

Ezekkel az ügyletekkel nem szórakozott a PSG, a harmadik barcelonai kiszemelttel, a Nice-ben játszó Jean Serivel viszont igen: Ed Aarons úgy tudja, hogy a PSG direkt ráígért a Barcelona ajánlatára a Nice-nél, csak hogy még jobban felverje a szélső árát, vagy akár meghiúsítsa az üzletet. Utóbbi lehet, hogy sikerült is – az elefántcsontparti játékosért 40 millió eurót fizetett volna a Barcelona, ha egyben teszik le ezt az összeget, azonnal vihették is volna, mert ennyi a külföldi csapatokra vonatkozó kivásárlási ár. A PSG erre ígért rá, tudván, hogy a Barcelona két részletben szerette volna csak utalni a 40 milliót, mire a Nice már 50-et kért tőlük.

A RAC1 rádió információi szerint mindezt ráadásul tényleg csak azért csinálta a PSG, hogy kiszúrjon a Barcelonával, egyébként eszük ágában sem lenne megvenni Serit, akit nem is nagyon tudnának használni a keretben.

Barcelonának egy hete maradt, hogy kezdjen valamit a helyzettel, az átigazolási időszak ugyanis augusztus 31-én éjfélkor zárul, addig kellene valahogy megszerezni valakit a támadósorba.

Rovatok