Index Vakbarát Hírportál

Összeomlott a megpattanó miatt a védő

2017. szeptember 11., hétfő 23:01

Meglehetősen nagy büntetés volt a Premier League hétfő esti meccse, a West Ham-Huddersfield, valójában két szép mozdulat volt, a londoniaktól Chicharito felső kapufája az első, a vendégektől Ince felső kapufája a második félidőben.

Rengeteg rossz passz, labdakezelési hiba, felépített akció viszont ha egy-egy akadt mindkét oldalon. A kapufák között azért volt két gól, a 72. percben Obiang szerzett vezetést a hazaiaknak egy durván megpattanó lövéssel.

A labda valószínűleg kapura ment volna, de Mathias Jörgensen hátán olyan gellert kapott, hogy a másik kapufáról pattant be. A kapus tehetetlen volt, Jörgensen is csak nézte, ahogy a labda bepottyan, majd elterült a földön.

Különösen kegyetlen balszerencse volt ez a Huddersfieldnek, mert azután, hogy az első félidőt végigbekkelték, a másodikban már jobban játszottak.

A 77.-ben egy szöglet utáni lepattanót a Chicharito helyére az első gól előtt beállt Ayew kotort be közelről, így lett 2-0 a vége.

A WHU 18-szor lőtt kapu felé, ebből három talált kaput, kettő gól lett. Először győztek a bajnokságban - három vereséggel nyitottak -, így most már nem ők az utolsók. Hanem az a Crystal Palace, aminek edzőjét hétfőn rúgták ki.

A West Ham először játszott otthon, mert otthonukat, az olimpiai stadiont az augusztusi atlétikai-vb miatt át, illetve vissza kellett alakítani.

A Huddersfield két győzelem és egy iksz után először kapott ki a PL-ben, hatodikak.

Rovatok