Index Vakbarát Hírportál

Ribérynél elszakadt a cérna

2017. szeptember 13., szerda 13:58

Frankc Ribéry nem bírta idegekkel, a keddi, Anderlecht elleni Bajnokok Ligája-meccs 78. percében elszakadt a cérna: a Bayern francia középpályása lefelé menet levette mezét, és a kispadhoz vágta.

 

A középhátvéd Mats Hummels odament hozzá, ahogy a klub sportigazgatója, Hasan Salihamidzic is. De Carlo Ancelotti edző is magyarázatot vár tőle.

"Ilyen nem történhet a Bayern Münchennél. Ez nincs rendben. Erről még beszélni fogunk" - mondta Salihamidzic a 3-0-ra megnyert meccs után.

"Meg fogom kérdezni, miért viselkedett így" - mondta az esetről Ancelotti, és megjegyezte, néha a játékosok nem értik, miért cseréli le őket: "Ribéry teljesítménye jó volt, nem ezért hívtam le. Vasárnap nem edzett, emiatt pihenőt akartam adni neki".

Ancelotti és Ribery a kezdés előtt a játékoskijáróban még jóban voltak, mosolyogtak valamin, és eddig úgy tűnt, egészen harmonikusan tudnak együtt dolgozni.

A klub topmenedzsmentje a napokban Robert Lewandowskival és Thomas Müllerrel is ellentétbe került, Ribéry rövid időn belül a harmadik kulcsember, aki szót emel, mert valami nem tetszik neki a klubnál.

Rovatok