Index Vakbarát Hírportál

Ilyen egy 222 millió eurós szabadrúgás

2017. október 1., vasárnap 08:41

Egy olyan meccs után, mint a Paris Saint-Germain-Bordeaux, nehéz elhinni, hogy bárki más bajnok lehet Franciaországban, mint a párizsiak. Neymar és társai pontosan úgy játszottak, ahogy azt az átigazolási időszakot követően a párizsi szurkolók elképzelték, avagy ahogy a mezőny többi tagjának rémálmaiban szerepelt.

A csapatban meglevő vélt vagy valós ellentéteknek mindenképpen jót tett a Bayern München hétközi elverése (ami annyira sima volt, hogy végül Ancelotti mester állásába került).

A nyáron Neymarral és Mbappéval megerősített PSG a szombat délutáni bajnokin valósággal lemosta a Bordeaux-t, noha a vendégek sem voltak rossz formában, veretlenül, a harmadik helyről várták a meccset.

Ami aztán nagyjából 20 perc alatt el is dőlt, sőt igazából már az 5. percben szerzett fantasztikus Neymar szabadrúgásgólt követően érezni lehetett, hogy mi lesz a vége.

Legfeljebb a gólkülönbség lett végül meglepő, a PSG ugyanis hatnál állt meg, igaz a Bordeaux is lőtt két gólt, ám megszorítani egy pillanatra sem tudta a párizsiakat. A meccs összefoglalója:

Rovatok