Index Vakbarát Hírportál

Az ultrák is kihagyják a válogatott következő meccsét

2017. október 25., szerda 12:31

A magyar futball-válogatottat kísérő ultracsoport, a Carpathian Brigade sem tud elutazni a csapat következő meccsére Luxemburgba azok után, hogy megváltoztatták a barátságos találkozó eredetileg kiírt időpontját.

"Lezárult a selejtezősorozat, csoportunk 18.000 km-t utazva bejárta az összes ellenfél stadionját. Sikertelenségek ide, rossz sorozat oda még Luxemburgba, egy barátságos, levezető meccsre is rengetegen vettek repjegyet a fanatikusok közül. A hét elején azonban értesültünk arról, hogy a mérkőzés időpontja megváltozott. Ezen új feltételek keresztbe tettek az eddigi szervező munkánknak, így sajnos nem tudunk részt venni a Luxemburg elleni meccsen" - írták szerdán Facebook oldalukon. 

A mérkőzés eredetileg november 10-én lett volna, de miután az MLSZ képviselői bejárták a kijelölt stadiont, jelezték, hogy helyszínváltoztatást kérnek, mert szerintük nem felel meg a szurkolói igényeknek a létesítmény, és sajtóterem sincs.

A szövetség azt kérte, hogy a találkozót rendezzék meg a luxemburgi nemzeti stadionban, ám az az eredeti időpontban foglalt volt, ezért hozták az időpontot előrébb. Ez viszont azoknak a szurkolóknak nem jött jól, akik már repülőjegyet, szállást foglaltak az eredeti időponthoz. 

A magyar válogatott november 9-ei, Luxemburg elleni meccsén Szélesi Zoltán irányítja majd a csapatot, miután Bernd Storckot menesztette az MLSZ. 

Rovatok