Index Vakbarát Hírportál

Kane nélkül, 2-0-ról omlott össze a Tottenham

2017. október 26., csütörtök 11:58

Szűk egy órán át úgy tűnt, hogy a bajnokság második helyén álló Tottenham simán jut be az angol Ligakupa negyeddöntőjébe a West Ham United ellen, hiszen a hatodik percben már vezettek is, nem sokkal a szünet előtt pedig 2-0-ra húztak el.

Csakhogy a Harry Kane-t épp pihentető, még a kispadra sem nevező Tottenham eléggé hátradőlt a második félidőben, amit ki is használt a West Ham, és fantasztikus fordítás lett a vége. Az 55. percben Andre Ayew szépített, öt perccel később egyenlített, majd a 70.-ben Angelo Ogbonna fejesével a vezetést is megszerezték.

A Tottenham a harmadik gól után hármat is cserélt, akit csak tudott, beküldött a padról Mauricio Pochettino, de Moussa Dembélé, Christian Eriksen és Georges N'Koudou sem segített rajtuk.

A másik szerdai Ligakupa-meccsen a Chelsea 2-1-re verte az Evertont, így a negyeddöntőbe a Bournemouth, az Arsenal, a Bristol City, a Leicester City, a Manchester United és a Manchester City jutott be a szerdai győztesek mellett. A sorsolást október 26-án, csütörtökön tartják.

Rovatok