Index Vakbarát Hírportál

Épeszű klubtulaj miért csinál ilyet?

2017. november 6., hétfő 14:18

Menesztették a West Ham Unitedtől Slaven Bilic vezetőedzőt. A bajnokságban 11 meccsből kettőt nyertek, van ilyen, ő mehet, jöhet a következő.

Csakhogy az ESPN úgy tudja, David Moyes vasárnap éjjel már meg is egyezett a klubvezetőkkel, és ő lesz az új menedzser. Az az ember, akit az elmúlt három évben három helyről rúgtak ki:

Bocsánat, a Sunderlandnél maga mondott le egy nappal azután, hogy tíz év után először vele esett ki a klub a Premier League-ből. Ezek után egy kérdés merülhet fel: miért?

Az 54 éves tréner Katarból repül vissza Angliába az állás miatt, az elmúlt hónapokban tévés szakértőként dolgozott a Közel-Keleten.

Bilicstől szinte könnyek között köszöntek el. Még nincs két hete, hogy a Ligakupában a Wembley-ben 0-2-ről győzték le, és verték ki a Tottenhamet. De a bajnokságban nagyon nem ment, lépni kellett, fogalmaztak a közleményben.

Bilic 2015-ös kinevezése utáni első szezonjában a hetedik helyre vezette a West Hamet, második idényében 11. lett, most kieső helyen állnak a Premier League-ben.

Szombaton 4-1-re kaptak ki a Liverpooltól, 18.-ak a húsz csapatból.

Rovatok