Index Vakbarát Hírportál

Továbbra is szenved a Real Madrid

2017. november 25., szombat 18:30

Hazai pályán szenvedett meg a kiesőhelyen tanyázó Malagával a Real Madrid. A kis csapat kétszer is egyenlíteni, mindössze egy tizenegyes miatt nem sikerül pontot rabolniuk a madridiaktól. 

Az idén pocsék formában lévő Karim Benzemával és a gólokat csak a BL-ben termelő Cristiano Ronaldóval a csatársorban kezdett a Real Madrid, és már az első 10 percben olyan történt, amire idén nem nagyon volt példa: Benzama gólt lőtt. 

Az öröm nem tartott sokáig, pár perccel később kihagyott a madridi védelem, a középpályás Diego Rolannak sikerült egyenlítenie. Azonban, csak hogy érdekes legyen a meccs, a Malaga is bealudt, ők ráadásul szinte rögtön a középkezdés után, így Casemiro visszaszerezte a vezetést.

A második félidőt a Malaga kezdte jobban, az 58. percben megint sikerült egyenlíteniük és egészen a 76. percig tartották magukat, amikor is a bíró büntetőt ítélt a Realnak. Ronaldo első nekifutásra kihagyta a lehetőséget, de a kipattanót sikerült bekotornia, ezzel pedig behúzta a meccset a csapatának.

A spanyol éllovas Barcelona és a második helyezett Valencia vasárnap egymás ellen lép majd pályára. A Real Madrid egy meccsel többet játszva jelenleg a harmadik, három pontra a Valenciától és hétre a Barcelonától. 

Rovatok