Index Vakbarát Hírportál

Újra Neymar-Cavani-csörte a 11-esért?

2017. november 30., csütörtök 00:26

A szezon elején megharcolt a büntetőkért a PSG-ben Cavani és Neymar, a feltételezett megállapodás szerint felváltva rúgják. Lehet, hogy azért annyira mégsem sikerült megegyezni, mert mikor szerda este a Troyes elleni hazai bajnokijukon 11-eshez jutottak, Neymar is odament Cavanival elkérni a labdát a kapustól. A brazil mondott is valamit, de társa állt a labda mögé.

Az uruguayi lövését védte a kapus.

A PSG nem is volt az igazi, Neymar csak távolról tudta feltörni a Troyes védelmét, szép lövés volt, de egy jó kapus azért megfogta volna. Ahogy a második góljukat is, már a hosszabbításban.

Ekkor is a brazil futott el a bal szélen, visszagurított Cavaninak, ahogy kell, kissé talán hosszan, de a csatár elérte, és kapura rúgta. Pont középre ment, eltalálta a korábban vetődő kapust, akiről bepattant a labda. Ez már a 17 gólja volt a bajnokságban Cavaninak, Neymar 9-nél jár.

A PSG 2-0-ra nyert, és kilométeres előnyét is növelte a tabellán, mert a második Lyon, és az azonos ponttal álló Monaco is kikapott. A Lyon 2-1-re, ráadásul otthon, ráadásul az utolsó előtti Lille-től, a Monaco Nantes-ban, a 90. perc után, 1-0-ra. A párizsiak előnye így már 10 pont, a Marseille előtt, jön a Lyon és a Marseille két pont mínuszban, 29-en, az ötödik Nantes-nak 26 pontja van.

Rovatok