Index Vakbarát Hírportál

A balmazi edző kiakadt a pocsolyafutballon, a libákat is megszámoltatná

2017. december 10., vasárnap 08:08

Az NB I. két utolsó csapata Balmaz Kamilla és a Mezőkövesd Zsóry 0-0-t játszott a tévéfelvételek alapján olyan pályán, amilyenre leginkább megye II.-es csapatoknál számítanánk. 

A balmazújvárosi pálya egy része mocsárrá változott, tökéletes csapdaként működött minden egyes passznál némileg szórakoztatóbbá téve a játékot. A balmazújvárosi edző, Horváth Ferenc persze nem ezt a faktort emelte ki nyilatkozatában. 

„Nehéz ezt a meccset szakmailag értékelni a körülmények miatt. Megkérdezném, hogy aki ezt kitalálta, hogy ilyen időben kell meccset játszani, az hogyan is gondolta ezt? Miért kell ennyi meccset játszani ősszel, miért csak annyit tavasszal? Jó lenne, ha az értékelné a meccset, aki ezt fent kitalálta. Igazságos a döntetlen, mert futballról nem lehetett beszélni, ha valamelyik csapat szerencsés, az nyerhetett volna. Sajnos kieső helyre estünk vissza, miután a Haladás háromszor nyert, de este számolják majd a libákat." 

Horváth az MLSZ-nek üzent, pedig akár a saját klubjának szólhatott volna, hiszen elvileg a balmazi stadionban is van az MLSZ által előírt pályafűtés, amivel normális körülményeket lehet biztosítani. Bár a korábbi hírek alapján azt nem nagyon használják

Rovatok