Index Vakbarát Hírportál

Buffon, Totti, Suarez, S. Ramos: mindenki Astorit siratja

2018. március 5., hétfő 14:31

Futballtragédia rázta meg Olaszországot vasárnap, aznap hajnalban hotelszobájában holtan találták Davide Astorit, a Fiorentina 31 éves csapatkapitányát, 14-szeres olasz válogatott játékost.

Leállhatott a szíve, az okozhatta a halálát, bár a boncolást hétfő délután végzik, akkor derül ki a pontos ok.

Nem csak a Serie A-ban, az összes olaszországi bajnokságban elhalasztották az összes vasárnapra tervezett meccset. A részvétnyilvánítások pedig özönlenek a neten, mindenki osztozik a fájdalomban, főleg a volt játékostársak.

Gianluigi Buffon egészen hosszú üzenetben köszönt el válogatottbeli csapattársától, Francesco Totti rövidebben búcsúzott, ő a Romában játszott együtt Astorival.

Külföldről is írtak, a Barcelonától Luis Suarez és Andrés Iniesta, a Real Madridtól Sergio Ramos, Kun Agüero a ManCityből, többek között.

Aki tudott, Astorival közös képet posztolt, így az interes Icardi, az exmilanos Alexandre Pato, a romás Nainggolan, a milanos Bonucci, a juvés Higuain vagy a laziós Immobile.

Az edzők közül a Juvét irányító Max Allegri is fotót tett ki, ő évekig edzette Astorit a Cagliariban, de Roberto Mancini is megemlékezett róla és még rengetegen mások is.

A legmegkapóbb talán nevelőklubja, a Milan posztja, ők minden szöveg nélkül raktak ki egy 15 éve készült képet a Milan-ifista Astoriról.

Rovatok