Index Vakbarát Hírportál

Szarházi pénzéhes kurvák! - skandálták a DVTK szurkolói saját csapatuknak

2018. május 6., vasárnap 19:22 | öt éve frissítve

Kitalálni sem lehetett volna borzalmasabb stadionavatót a diósgyőrinél. Eleve nem nevezhető ideális helyzetnek, hogy a csilli-villi 15 ezres stadiont a DVTK mélyrepülése miatt egy kiesési rangadóval kellett megnyitni. Az viszont már egyenesen rémálomszerű lehetett a hazai drukkerek számára, hogy egy utolsó percekben kapott góllal vereséget szenvedtek a Mezőkövesdtől, így Tállai András NAV-elnök együttese bennmaradó helyre lépett elő, míg a Diósgyőr veszélyesen közel került hozzá, hogy a csodaszép stadionjával együtt mehessen a másodosztályba.

Négy fordulóval a bajnokság vége előtt a DVTK csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi a Vasast, és az angyalföldiek sorsolása egy hajszállal talán kedvezőbbnek tűnik.

Így aztán alig két órával az ünnepélyes átadás után az elkeseredett hazai szurkolók egy csoportja már a stadion kerítsénél tüntetett, alpári stílusban pocskondiázva, fenyegetve saját csapatát.

Zúgott a "szarházi pénzéhes kurvák" és a "Meneküljetek!" – ennél tényleg nehéz lenne érzékletesebben illusztrálni, hogy mi zajlik jelenleg a magyar futballban. Nulla foci és teljes balkán, csak a stadionok néznek ki egyre szebben, de ez is csak arra jó, hogy a kontraszt még látványosabb legyen.

Pénzéhes kurvák

Hogy tényleg labdarúgásunk tökéletes szimbóluma legyen a szombat délutánból, arról a mezőkövesdi küldöttség külön is gondoskodott.

Az államtitkár kiskirály klubjának ügyvezetője, Bocsi Anna – aki egyben Tállai mindenese – a lefújást követően összeszólalkozott a kövesdiek skyboxának környékén tartózkodó diósgyőri szurkolókkal, és a vitára elegánsan felmutatott középső ujjával tett pontot, egy különösen szimpatikus vigyor kíséretében.

(A linkelt kép a HVG beszámolójának része.)

Rovatok