Index Vakbarát Hírportál

Négymeccses eltiltás a Felcsúton bírózó edzőnek, Horváth Ferencet is megbüntették

2018. június 5., kedd 20:07 | aznap frissítve

Az MTI híre szerint Csertői Aurélt négy bajnoki mérkőzésről eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden.

A FEB indoklása szerint a Paks vezetőedzője a szombati utolsó fordulóban a Puskás Akadémia otthonában lejátszott mérkőzés lefújását követően

a játékvezetők ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, majd az asszisztens személyére sértő kifejezést használt.

A mérkőzést 1-0-ra a felcsút nyerte, így a két csapat helyet cserélt a táblázaton, a Paks a hetedik, míg a felcsút a hatodik helyen végzett. A mérkőzés utolsó félórájában a Paks emberhátrányban játszott Zachán kiállítása miatt.

Ugyancsak megbüntették Horváth Ferencet, a kiesett Balmazújváros vezetőedzőjét, ő egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Horváth eltiltását nem indokolták meg az szövetség honlapján, de vélhetően a kiesést követő nyilatkozatában találtak olyan kitételeket, amiért járt a büntetést.

Mondjuk ebben a pár kiragadott mondatban, amiben arról beszélt, mi lett volna, ha az ő csapata áll ki öt újonccal a számára érdektelen utolsó meccsre, mint tette azt a Videoton a végül a Balmazújváros kárára bennmaradó Diósgyőr ellen.

Akkor vérig lennének sértve, és azt olvashatnám mindenhol, milyen szar ember vagyok. Most meg mi van? Meg lehet nézni, hány ember életét szarták el. Biztos bent lehetett volna maradni máskor is, hosszú a bajnokság, de ez nem fair. Tiszta lehet a lelkiismeretünk, de nem sokra megyünk vele, mert kiestünk.

Rovatok