Index Vakbarát Hírportál

Sané két perc alatt válaszolt az elégedetlen Guardiolának

2018. szeptember 15., szombat 17:59

Úgy látszik, csak noszogatnia kellett Pep Guardiolának a szezonban korábban csak 30 játékpercet kapó Leroy Sanét, aki szombaton a Fulham ellen egyből meghálálta a spanyol edző bizalmát, és két perc után már vezetéshez is juttatta csapatát.

Guardiola pénteken, a mérkőzés előtt arról beszélt, hogy a fiatal német nehéz helyzetbe került a szezon elején, de bízik benne, hogy hamarosan magára talál, és nem három hét, hanem tizenegy hónap után kell ítéletet mondani a szezonról. "Jól kell reagálnia a helyzetre. Nagyon profi a hozzáállása, és nagy benne a küzdeni akarás. Néha a játékosok lassan kezdik a szezont, másik meg a végére zökkennek ki a ritmusból. Ne feledjük, hogy még csak 22 éves, Bernardo Silva, Gabirel Jesús, Raheem Sterling, vagyis a többi fiatal játékosunk és ő is felnő majd. Most arra kell figyelnünk, hogy segítsünk neki" – mondta.

Sané szombaton jól reagált a spanyol szavaira, hiszen két perc után már 1-0-ra vezetett a City a góljával a Fulham ellen.

 A City a folytatásban sem állt le, és ha nem is kiütéssel, de 3-0-ra nyert simán a Fulham ellen. Szintén háromgólos győzelmet aratott a Chelsea a Cardiff City ellen, ők 4-1-re nyertek, míg az Arsenal 2-1-es sikert aratott a Newcastle ellen.

Öt forduló után a Chelsea százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát, mellettük még a Liverpoolnak van öt meccsből 15 pontja.

Eredmények

Rovatok