Index Vakbarát Hírportál

Mourinho szerint nem kaptak ki, amikor kiestek a Ligakupából

2018. október 5., péntek 12:11

A Manchester United a Premier League rajtján kívül egyetlen mérkőzést sem nyert az Old Traffordon. A csapaton belül is egyre nagyobb a feszültség a hírek szerint. A bajnokságban tizedik helyen álló United a Newcastle ellen javíthat a hétvégén négy győzelem nélküli meccs után.

A United történetében eddig csak egyszer fordult elő, hogy négy egymás utáni meccsen nem tudott nyerni. José Mourinho edző azt mondta pénteki sajtótájékoztatóján, hogy elég sok oka van ennek a rossz sorozatnak, de azt nem akarja elmondani, hogy konkrétan mik ezek.

A Manchester kedden 0-0-t játszott a Bajnokok Ligájában a Valenciával, előtte a bajnokságban kapott ki a Tottenhamtól, a Wolvesszal döntetlent játszott, a Ligakupában pedig a másodosztályú Derbytől kapott ki tizenegyesekkel. Ez utóbbit Mourinho nem is hajlandó vereségnek tekinteni, és talált pozitívumot is a közelmúltból.

„Csak egyetlen vereségünk volt otthon, csak egyetlen vereség az utóbbi hét meccsünkön. De nem volt győzelmünk az előző három mérkőzésünkön. Három döntetlen. Nem éreztük vereségnek, de nem adta a győzelem örömét sem. Igen, fontos, hogy próbálkozzunk és nyerjünk szombaton."

Rovatok