Index Vakbarát Hírportál

Értelmetlen könyöklés árnyékolta be a Spurs BL-győzelmét

2018. november 7., szerda 10:27

Alaposan megizzasztotta a PSV a Tottenhamet a Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján: a hollandok már a második percben vezetést szereztek, ezt pedig a 78. percig őrizték is, ekkor azonban jött Harry Kane, és bő tíz perc alatt megfordította a meccset.

A Spurs az első félidőben nem változtatott a kezdőjén, a másodikban azonban már igen: elsőként Erik Lamela érkezett Lucas Moura helyére a 62. percben. Az argentin elég jól is játszott, a hosszabbítás utolsó percében azonban elintézte, hogy ne ez, hanem egy rettentően sportszerűtlen könyöklés maradjon meg mindenkiben vele kapcsolatban.

A Spurs játékosai a 94. percben épp egy szögletet reklamáltak a játékvezetőnél, aki azonban kirúgást fújt, így el is indultak a saját térfelük felé. Lamelának eközben sikerült lekönyökölnie Pablo Rosariót, miután úgy ítélte meg, hogy a középpályás szándékosan mozgott elé.

Ha így is volt, ez azért elég sportszerűtlen megmozdulás, örülhet, hogy a bíró nem látta, ezért ugyanis simán kaphatott volna lapot is. Egyelőre egyébként még nem nyugodhat meg az argentin: a felvételek alapján utólag is lehet szankcionálni, ezért pedig akár el is tilthatják.

Rovatok