Index Vakbarát Hírportál

A Kisvárda ukrán csatára elbeszélgetne Kassaival a meg nem adott Eb-gólról

2018. november 23., péntek 17:55

Egy jó stadionban, remek pályán akart játszani, ezért választotta a Kisvárdát. A Ferencváros játéka tetszik neki a legjobban, és ha találkozna Kassai Viktorral, megkérdezné tőle, miért vette el az ukránok gólját a 2012-es Európa-bajnokságon. A Csakfoci.hu Artem Milevszkijjel készített interjút.

Ennyi eltöltött év után a futballban fel akartam idézni, milyen egy jó stadionban, egy remek pályán játszani. Nagyon tetszik az itteni stadionok hangulata és az, hogy a Kisvárda egy feltörekvő, ambiciózus csapat, amely nemrég felkerült az élvonalba.

– kezdte a 33 éves, 50-szeres ukrán válogatott, aki ezelőtt leginkább a Vidit és a Ferencvárost ismerte az NB1-ből.

A Dinamo Kijev korábbi kiváló csatára eddig sérülés miatt nem nagyon szerepelt a Kisvárdában, de a hétvégén az FTC ellen már pályára lépne. Egyébként a Ferencváros játéka tetszik neki a legjobban, Szerhij Rebrovot pedig kiváló edzőnek tartja.

Kassai nevét egy életre megjegyeztem. Sőt, gyakran szoktam látni ezt a játékvezetőt a TV-ben, például a Manchester City és a Sahtar Donyeck meccsén. Az biztos, hogy ha majd a mi meccsünket vezeti, megkérdezem majd tőle, miért nem adta meg azt a bizonyos gólt, amit az angolok ellen szereztünk

– válaszolta a csatár, amikor Kassai Viktorról kérdezték, aki az ukránoktól elvett egy teljesen szabályos gólt a 2012-es Eb-n. Milevszkij egyébként játszott azon a meccsen, konkrétan ő adta a gólpassz. 

Rovatok