Index Vakbarát Hírportál

Neymart lerúgták, még szemtelenebb lett

2018. november 29., csütörtök 14:20

2-1-re verte a PSG a Liverpoolt szerda este a BL-ben, ezzel versenyben maradt a billiárdos csapat a továbbjutásért. Az angolok beszorították a párizsiakat a szünet után, de helyzetig nem jutottak, a hajrára ki is szabadultak a hazaiak.

Gólt már nem igazán akartak szerezni, Neymar igyekezett minél nagyobb cseleket bemutatni. Robertson ezt elégelte meg, és rúgott alá a brazilnak az oldalvonalnál miheztartás végett. Terve nem jött be, Neymar csak még szemtelenebb lett. Pontosabban ez után lett csak igazán szemtelen, előjött kedvencével, az úgynevezett szivárványcsellel is, amikor az ember futtában a lábai közé veszi a labdát, és átíveli az ellenfél feje fölött.

Neymar Vs LIVERp00L - szétrúgták, még szemtelenebb lett

Az abszolút támadójátékos Shaqiri volt a szenvedő fél, Neymar tökéletesen megcsinálta a mozdulatot, be is futotta a labdát, de végül a svájci rutinosan karral kiszorította. A brazil elvágódott, a bíró továbbot intett, így szabadrúgás nem, csak angol labdaszerzés lett a dologból.

A liverpoolosok amúgy jól viselték, hogy Neymar szórakozik velük, csak kétszer rúgták fel keményebben, Robertsonon kívül még Milner, véletlenül.

Három éve a Spanyol Kupa-döntőben a bilbaóiak például meg akarták verni a brazilt egy ilyen szivárványos húzásért. Így alakult akkor:

Rovatok