Index Vakbarát Hírportál

Bejelentették a Puskás Akadémia új vezetőedzőjét

2018. december 29., szombat 23:30

Radoki János lett a Puskás Akadémia FC új vezetőedzője, ezt a honlapján jelentette be a felcsúti csapat. Radoki két és fél évre írt alá, a február 2-i, Vidi elleni meccsen vesz majd részt először.

Azt írták, hogy a móri születésű Radoki kisgyerekként költözött át családjával Németországba, ahol futballozott az Augsburgban, a Greuther Fürthben, az Oberhausenben és az Ulmban. Utánpótlásedzőként volt az Augsburg U17-es és a Greuter Fürth U19-es csapatánál.

A német másodosztályban szereplő Greuter Fürthnek a 2016/17-es szezonban volt a vezetőedzőjeA magyar-német kettős állampolgárságú vezetőedzőt 2017 augusztus végén küldték el, miután csapata négy vereséggel kezdte a bajnoki szezont.

A Puskás Akadémia Benczés Miklóssal kezdte meg a szezont ősszel az NB I.-ben, de a Paks elleni 1-1-es döntetlen után december 8-án kirúgták a vezetőedzőt. Az őszi szezon utolsó mérkőzésén – a Mezőkövesd ellen – Komjáti András klubigazgató irányította a csapatot.

Komjáti arról is beszélt, hogy Benczés kirúgása nem az ő döntése volt, de azt neki kellett közölnie, miután telefonon hívták a tulajdonosi körből.

Rovatok