Index Vakbarát Hírportál

Zseniálisan reagált az izlandi kapitány arra, hogy megfogták Messi tizenegyesét

2018. június 17., vasárnap 08:11

Izland története első vb-meccsét játszotta szombaton, egyből egy erős csapat, a Lionel Messivel felálló Argentína ellen játszhattak, és egyből meglepetést is okoztak azzal, hogy döntetlent értek el ellenük, meglőve a csapat első vb-gólját.

A sikerhez viszont kellett az is, hogy Hannes Halldórsson megfogja az ötszörös aranylabdás Messi tizenegyesét a 64. percben, már 1-1-es állásnál. A civilben filmrendező Halldórsson azt mondta az esetről, álomszerű volt az argentin sztár tizenegyesét védeni, a szövetségi kapitány Heimir Hallgrímsson viszont nem hagyta magát ennyire elragadtatni.

Még a pillanat hevében sem – olyan nyugalommal vette tudomásul a bravúrt, mintha csak a buszmenetrendet böngészné.

Legalábbis első látásra, közelebbről nézve azért látszik, hogy elég nagyokat sóhajt a pókerarc mögött, a pulzusa biztos lehetett vagy 160. Hallgrímsson az edzősködés mellett egyébként fogorvosként dolgozik, ott sem árt, ha nem kapkod annyira.

Hallgrímsson reakciója mellett a segédedző Helgi Kolvidsson is említésre méltó, ha a bőréből azért ő sem ugrott ki, azért elkezdett ünnepelni a kapus védése után, de amikor látta, hogy a főnök nem ragadtatta el magát, ő is gyorsan leült.

via RÚV

Rovatok