Index Vakbarát Hírportál

Özil olajat öntött a tűzre a kiesés után

2018. június 28., csütörtök 10:14

Az egész világbajnokságon dekoncentráltan játszó német irányítónak, Mesut Özilnek nem sikerült úgy elhagynia a kazanyi stadiont, hogy ne vitatkozzon egy kicsit a szurkolókkal.

Ártalmatlan jelenetnek indult - a Bild leírása szerint -, mert kidobta a lelátóra a mezét, majd a szemtanúk szerint elindult az öltözőfolyosón, aztán hirtelen visszafordult.

Hogy pontosan mi történt, nem tisztázott, de nyilván megsértették, erről árulkodott a testbeszéde. És ahogy a fotókon látni, visszaszólt valamit. Andreas Köpke kapusedző is ott van, és ő veszi védelmébe a csalódást keltő teljesítményt nyújtó Arsenal-játékost.

Özil a világbajnok csapat alapembere volt 4 éve, de most mélyen tudása alatt játszott. Félt a szurkolóktól már az indulás előtt, mert az Erdogan-látogatást sokan nem tolerálták. A másik török származású futballistát, Ilkay Gündogant az utolsó, leverkuseni meccsen kifütyülték, a kocsiját szétverték.

Lothar Matthäus keményen bírálta végig - nem akar már Németországért játszani -, Löw ki is hagyta a svédek ellen, de Korea ellen visszarakta a csapatba, de semmi különöset nem csinált, inkább csak lassította a játékot.

Az első vereség után Brandtot támadták, mert megállt mosolygósan szelfizni a drukkerekkel, igaz őt nem ócsárolta senki, mert elfogadhatóan játszott.

A német válogatott csütörtök délután 5 óra körül érkezik meg Frankfurtba.

Rovatok