Index Vakbarát Hírportál

Mourinho: Nem megyek nyugdíjba, a topfutballhoz tartozom

2019. január 18., péntek 09:20

José Mourinho elutasítja azokat a kritikákat, amelyek szerint hibázott a Manchester Unitednél. Az exedző új munkahelyén, ahol szakkomentátorként dolgozik, a beIN Sports-nál beszélt erről. Még nem tervezi, hogy felhagy az edzősködéssel.

Mourinhót egy hónapja rúgta ki a United, azóta megbízott edzőként Ole-Gunnar Solskjaer vezeti a csapatot. Nem is rosszul, sorozatban hat meccset nyert. Mourinhót sokat támadták azért, hogy kihagyta a francia középpályást, Paul Pogbát.

„Olykor azt kommentáljuk, amit látunk, de nem tudjuk, mi zajlik a háttérben, és csak az befolyásol minket, ami látunk. Szerintem ez egy alapvető dolog" – reagált erre Mourinho.

„Ha például azt mondanám, hogy az egyik legjobb munkám az volt, amikor a második lettem a Manchester Uniteddel, akkor mondhatnád: «Ez az ember hülye, mert már 25 trófeát nyert. De fenntartom, ez azért van, mert az emberek nem tudják, hogy mi megy a színfalak mögött. Néha, itt a kamera másik oldalán más perspektívával elemezzük a dolgokat."

Mourinho azt is mondta, még túl fiatal ahhoz (most lesz 56 éves), hogy nyugdíjba menjen. "Ott maradok, ahová tartozom, és ez a topfutball."

(via Yahoo)

Rovatok