Index Vakbarát Hírportál

A Juve-igazgató beárazta Szoboszlait?

2019. január 27., vasárnap 16:07

Érdekes sztorira bukkant a 444 az olasz Football Italián: egy buzgó Juventus-szurkoló egy állítólag munkavacsora közben futott össze a Juventus sportigazgatójával, Fabio Paraticivel, aki gondosan összetépett jegyzetet hagyott maga után, amire a szurkoló le is csapott, majd azokat eljuttatta az Il Tempóhoz.

A jegyzetlapon több játékos neve szerepel egy-egy szám társaságában, ami alighanem a potenciális vételárukat jelöli (millió euróban), vagyis azt az összeget, amiért meg lehet szerezni őket, nem pedig a valós értéküket.

A lista attól érdekes, hogy ott van rajta a Red Bull Salzburg 18 éves magyar középpályásának, Szoboszlai Dominiknak a neve is – mellette egy kerek 10-es szerepel kölcsönvétel mellett, ami ötszöröse a Transfermarkt szerinti értékének.

Szoboszlai mellett ott van még a Roma-játékos Nicoló Zaniolo (40), a vasárnap pont duplázó Fiorentina-csatár Federico Chiesa (50), és a legnagyobb szerb futballtehetség, Sergej Milinković-Savić is – a lap másik oldalán, legalábbis a Football Italia szerint.

Az U21-es válogatott Szoboszlai egyébként az osztrák másodosztályú Lieferingnél játszik jelenleg kölcsönben.

Rovatok