Index Vakbarát Hírportál

A pokolba is, egy vagyok közületek

2019. március 2., szombat 11:24

Brendan Rodgers a múlt hétvégén még a skót Celtic Glasgow edzője volt, de a héten azonnali hatállyal leszerződött az angol futballbajnokságban szereplő Leicester Cityhez. A szurkolók egy része árulásnak tartja a klubváltást, és rá is szálltak Rodgersre.

„A halhatatlanságot elcserélted középszerűségre. Sosem voltál Kelta, csak egy áruló" – írták ki a szurkolók egy drapériára a Hearts elleni meccsen. A közösségi médiában is feltűntek olyan videók, amelyeken Rodgerst gyalázzák. A klub elítélte és gusztustalannak nevezte ezeket. 

Az edző is reagált ezekre a támadásokra. „Azt kérdezném: Mi a faszt csináltok? A pokolba is, egy vagyok közületek. Igen, hoztam egy karrierista döntést, de ez nem jelenti azt ,hogy kevésbé lennék Kelta."

Rodgers fel volt készülve rá, hogy nem veszik jó néven a távozását, de meglepte az a düh, ami felé irányul. „Egy áruló? Én, aki fél hétkor már fent vagyok minden reggel. Én, aki az éjszaka záróráig itt vagyok? Én, aki több mint 60 meccset átélt, felkészítem a csapatot, megváltoztatom a kultúráját és az elvárásokat, újra megszerzi a támogatást? 

Rodgers megjegyezte azt is, nem ezt érdemelne, hogy annyi élményt szerzett, stabillá tette a klubot, nem arról van szó, hogy egy süllyedő hajót hagy el. 

(via Yahoo)

Rovatok