Index Vakbarát Hírportál

Neymar három meccset is kaphat instagramos ámokfutásáért

2019. március 7., csütörtök 15:04

Akár hárommeccses eltiltást is kaphat Neymar, a PSG brazil játékosa a Manchester United elleni BL-nyolcaddöntő visszavágója után tanúsított viselkedése miatt. A brazil játékos sérülése miatt ugyan nem játszott, ám a több vitatott bírói ítélet miatt heves indulatokat kiváltó mérkőzés után Instagramon kifejtette véleményét a Manchester United továbbjutását jelentő 94. perces büntetőről.

Nem volt tizenegyes, baszódjatok meg

– írta Instagram-sztoriban Neymar, amivel szinte biztosan megszegte az UEFA viselkedési szabályzatát. Ennek értelmében pedig akár hárommeccses eltiltás is várhat rá.

Januárban a horvát válogatott Dejan Lovren kapott eltiltást szintén egy Instagram-bejegyzés miatt, amiben azzal büszkélkedett, hogy odakönyökölt Sergio Ramosnak, majd szidalmazta is a spanyolt. Lovren végül egymeccses eltiltással megúszta, a horvátok Azerbajdzsán elleni első Eb-selejtezőjét kell kihagynia abban a csoportban, amiben a magyar válogatott is szerepel.

A Manchester United 3-1-es idegenbeli győzelemmel, 3-3-as összesített eredménnyel, idegenben lőtt több góljának köszönhetően jutott tovább a BL-negyeddöntőbe.

stat

Rovatok