Index Vakbarát Hírportál

Neymar kiakadt, Tuchel nevetséges eredményt lát

2019. március 7., csütörtök 07:02

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Neymar kiakadt, Tuchel nevetséges eredményt lát

Solksjaer szerint ez a Manchester United.

109 · Mar 07, 2019 07:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A francia bajnok PSG előtt egyetlen más csapat sem esett ki idegenben megszerzett 2-0-s előnyről hazai pályán, ők hoztak először össze olyan eredményt, ami az ellenfélnek jó volt. A Manchester United 3-1-re nyert idegenben.

Egy védelmi megingás után már a második percben vezettek az angolok, Bernat egyenlítő gólja után Buffon hibázott, Lukaku pedig második góljával ismét vezetéshez juttatta a vendégeket. A dráma a 90. perc után fokozódott, amikor Skomina játékvezető tizenegyest ítélt egy gyenge lövési kísérlet után, amikor Kimpembe beleért a labdába. Rashford pedig bevágta.

A franciák edzője, Thomas Tuchel azt emelte ki a meccs után, hogy ez egy célt tévesztett lövés volt, de a videózás után valószínűleg romba dőlt a szezonjuk.

Ön megadta volna?

  • 7372
    Igen
  • 3384
    Nem

"Két gólt adtunk az ellenfélnek az első félidőben. Három helyzetük összesen, az egész meccsen nem volt, mégis három gólt tudtak lőni. Egy pillanatig sem éreztem, hogy veszélyben lehet a továbbjutásunk, mert kezünkben volt a mérkőzés, és nevetséges eredmény született" - magyarázta a német szakember.

Tuchel kitért arra, hogy meg kell védenie a játékosait, mert mindent megtettek. A kezezéses szabály viszont nem egyértelmű. Azzal érvelt, hogy nem is ment volna kapura a labda, bár ennek nem sok köze van a megítélt büntetőhöz, mert a kezezés a tizenhatoson belül volt.

A sérült Neymar arról posztolt, hogy szégyen, ami történt.

"Négy fickó még lassítva sem érti a játékot, fogalmuk sincs róla. Hová tehette volna még a kezét?"

Az eset egyébként közelebb van a büntetőhöz, mert a játékos blokkolni akart, és vállalta annak veszélyét, hogy a kezében elakad a labda.

A másik oldalon Ole Gunnar Solksjaer érthető boldogsággal beszélt, szerinte Sir Alex Ferguson is nagyon büszke rájuk. "Ez a Manchester United."

Az volt a céljuk, hogy szereznek egy gólt az elején, és az utolsó 10 percben pedig remélte, hogy még lesz esélyük a továbbjutásra. A csapat előtt az öltözőben az Ajaxszal példálózott, amelyik szintén vert helyzetből ment tovább a Real otthonában.

Rovatok