Index Vakbarát Hírportál

A Tottenhamet megint egy kiscsapat győzte le

2019. március 9., szombat 18:14 | aznap frissítve

A Tottenham Hotspur újabb kínos vereséget szenvedett el a Premier League-ben, a 17. helyen álló Southamptontól kapott ki 2-1-re a 30. fordulóban, és így a harmadik helyét sem lesz könnyű megtartania.

A kedden Bajnokok Ligája-negyeddöntőt kiharcoló csapat számára jól indult a meccs, még úgyis, hogy Pochettino edző el volt tiltva, Harry Kane révén a 26. percben szerzett vezetést. A második félidő azonban már nem sikerült ilyen jól, a 76. percben Valery szépített, majd a 81. percben Ward Prowse szerezte meg a győztes gólt. 

A vereséggel a Tottenham maradt 61 pontos, így egy győzelemmel a Manchester United már befoghatja a harmadik helyen álló londoniakat.

Az Everton még a Tottenhamnél is nagyobbat bukott, a 32. percben úgy vezetett 2-0-ra, hogy kapusa, Pickford még 11-est is fogott. A Newcastle az utolsó 25. percben őrölte fel ellenfelét, először Rondón talált be, majd a 80. perc után Ayozé Perez duplázott három percben belül, így 3-2-re nyert a Newcastle United.

A Leicester City 3-1-re nyert a Fulham ellen, a Leicesterben Jamie Vardy duplázott, aki a klub színeiben meglőtte a századik gólját.

 Premier League, 30. forduló:

    vasárnap:

ta

Rovatok