Index Vakbarát Hírportál

Dárdai: Az van, hogy elfáradtam

2019. április 17., szerda 09:12 | aznap frissítve

Dárdai Pál azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, hogy nem bánja, hogy nem vele kezdi meg a következő szezont a Hertha BSC futballcsapata.

A klub kedden jelentette be, hogy négy és fél után, a szezon végén távozik a csapattól Dárdai Pál vezetőedző.

Dárdai szerint többen méltánytalanul támadták őt az utóbbi időben, de reméli, hogy a bejelentéssel kihúzták a kígyó méregfogát, és másokról is lekerül a nyomás. A bajnokság végén pihenni fog. „Azért négy és fél évig egy Bundesliga-csapatot irányítani nem olyan könnyű, mint a kertben füvet nyírni, egy jót focizni, majd egy laza fröccsöt meginni” – mondta.

Az edző megkönnyebbült, amikor bejelentették menesztését. Elmondta, már a nyáron érezte, hogy valami nem stimmel. „Az van, hogy elfáradtam.”

Dárdai úgy látja, hogy 2015-ben a nulláról indult a csapattal, de mostanra magasabb polcra kerültek, jó alapot épített, bárki is lesz az utódja. Megjegyezte, az átlagosnál több fiatalt építettek be a csapatba, a fiatalok többsége ráadásul saját nevelés. 

Az edző egy évig pihenni szeretne, most csak a családjára koncentrál. Képezni fogja magát, de edzőként egy évet kihagyna. Utána akár a Herha utánpótlásánál is el tudja képzelni magát. Az MLSZ-nél nem vállalna napi munkát egyelőre.

Mit szólnak Dárdai Pál távozásához? Mondják el Facebookon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dárdai: Az van, hogy elfáradtam

Egy évig pihenni akar a Herthától menesztett edző. Megkönnyebbült, hogy kirúgták.

110 · Apr 17, 2019 09:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Rovatok