Index Vakbarát Hírportál

Neymar megütött egy nézőt, majd beszólt a csapattársainak

2019. április 28., vasárnap 11:07

A PSG szombat este 2–0-s előnyről kapott ki a Rennes-től a Francia Kupa döntőjében, a csapat legnagyobb sztárjai pedig távolról sem kezelték jól a helyzetet. Kylian Mbappét még a hosszabbításban, két perccel a büntetőpárbaj előtt állították ki egy csúnya és felesleges szabálytalanság miatt, Neymar pedig a mérkőzés után megütött egy nézőt, majd beszólt a csapattársainak.

Egy néző minden, a díjátadó felé haladó PSG-játékosnak beszólt valamit, természetesen Neymart is megtalálta. Ilyen gyakran megesik, de a rosszkedvű és csalódott brazil ezúttal nem hagyta annyiban a dolgot, hanem odacsapott a szurkolónak (ezért Instagramon később elnézést kért).

Neymar kisebb ámokfutása itt még nem ért végett, a mérkőzés után megtalálta a saját csapattársait is. Szerinte sok olyan fiatal van a PSG-ben, akik nem hallgatnak a tapasztaltabb játékosokra, és még az edzőnek is visszaszólnak.

Így nem jut messzire a csapat. Jobban kellene tisztelniük a tapasztaltabb játékosokat. Nekem is ezt kellett tennem fiatalon 

mondta Neymar.

Rovatok