Index Vakbarát Hírportál

Bejelentette távozását a Fradi egyik legértékesebb középpályása

2019. június 8., szombat 09:55

Az Instagramon megosztott bejegyzéssel búcsúzott el a Fradi labdarúgócsapatától Fernando Gorriarán, a klub uruguayi középpályása:

Egy felejthetetlen szakasz ért ma véget az életemben. Az elmúlt két év minden pillanatát élveztem a klubnál. Az elmúlt évek segítettek, hogy emberként és labdarúgóként is fejlődjek.

– kezdte búcsúlevelét a Fradi egyik legnagyobb értékévé váló középpályása, aki a beilleszkedés kissé elhúzódó nehézségeit követően az elmúlt szezonban már a szurkolók elismerését is kivívta a pályán nyújtott teljesítményével.

A búcsúzó játékos üzenetében kifejezte háláját mindenkinek, aki segítette ferencvárosi pályafutását, a csapattársainak, akik befogadták, az edzőinek, akik bíztak benne, és a szurkolóknak, akik mérkőzések alatt, illetve között is mindvégig éreztették a csapattal és vele is a szeretetüket.

A mexikói FOX Sports  egyik munkatársa a Twitter-oldalán már három nappal ezelőtt kész  tényként közölte Gorriarán klubváltását. Az uruguayiért állítólag több európai csapat is érdeklődött, de ő végül a mexikói  Santos Lagunának, illetve a csapatot  irányító Guillermo Almadának mondott igent, amiben vélhetően nagy szerepe volt, hogy az edzővel már dolgozott együtt a River Plate-nél.

A korábbi hírek szerint Gorriarán ára akár a 2 millió eurót is elérheti, a pénzre igen nagy szüksége volna a 2018-as évet súlyos, milliárdos nagyságrendű veszteséggel záró ferencvárosi klubnak.

Rovatok