Index Vakbarát Hírportál

Góltól fosztotta meg 0-0-nál a magyar válogatottat a szlovén bíró?

2019. június 12., szerda 00:08

A több nagy helyzetet is kidolgozó, majd ki is hagyó magyarok Pátkai Máté góljával végül 1-0-ra legyőzték Wales válogatottját a két csapat kedd esti Európa-bajnoki selejtező mérkőzésén Budapesten. Az akkor még 0-0-ra álló találkozó legnagyobb magyar helyzete a 78. percben maradt ki, miután Bale a saját kapusa elől az égbe fejelte Varga beívelt szögletét, majd Henessy melléütött az aláhulló labdának, ami így a vele felugró Baráth Botondról a kapu felé pattant.

A labdát végül Allen tisztázta akrobatikus mozdulattal, legalábbis Jug, a szlovén játékvezető szerint a mentés előtt nem haladt át a labda teljes terjedelmével a gólvonalon. Az eseményekről készült felvételt nézve viszont fennáll a gyanú, hogy ez bizony bent volt. Bár a kamera nincs vonalban, Allen támaszkodó lába épp a vonalon van, amihez képest a labdát valamivel bentebbről tűnt kihúzni másik lábával a walesi.

 Szerencsére végül nem ezen múlt, Pátkai két perccel később már érvényes gólt szerzett, amivel a magyar válogatott 1-0-ra megnyerte a meccset.

Ön szerint teljes terjedelmével áthaladt a labda a gólvonalon Baráth helyzeténél?

  • 18440
    Igen
  • 7207
    Eldönthetetlen, de a lényeg, hogy nyertünk.
  • 1227
    Nem

Rovatok