Index Vakbarát Hírportál

Ziccerben kapta a labdát Bale, mégsem ütött a magyarok órája

2019. június 12., szerda 08:03

A magyar válogatott kedd este teljesen megérdemelt 1-0-s győzelmet aratott Wales felett, ám a két csapat budapesti Eb-selejtezője másként is végződhetett volna, ha a vendégek legnagyobb sztárja, Gareth Bale csak feleannyira jól tudná használni a gyengébbik lábát – azaz a jobbat –, mint a balt.

Különös véletlen, hogy a magyar válogatott órája kereken a 60. percben üthetett volna egy demoralizáló walesi gól képében. A mérkőzés 59. percének 59. másodpercénél még úgy tűnt, hogy senki és semmi nem mentheti meg a 0-1-től a magyarokat, ekkor érkezett meg Lawrence tökéletes labdája a büntetőpontnál teljesen egyedül érkező 100 millió eurós Real Madrid-támadó lábához.

Ha nem élete talán legrosszabb formájában futballozott volna idén tavasszal a walesiek legnagyobb csillaga, akkor valószínűleg jobbal sem okozott volna gondot számára, hogy megszerezze csapatának a vezetést. Így viszont az ordító ziccerből csak egy gyatrán eltört lövésre futotta, amit Gulácsi Péter minden gond nélkül fogott meg a magyar kapuban, különös tekintettel, hogy szinte pont a kezébe hullott a labda.

Rovatok