Index Vakbarát Hírportál

Eladnák Neymart, de nincs kinek

2019. július 9., kedd 09:17

Hosszú interjút készített a Le Parisien a Paris Saint-Germain július 1-jén munkába állt sportigazgatójával, Leonardóval, akit természetesen leginkább Neymar ügyéről faggattak. Bár Leonardo az interjú harmadánál arra kéri az újságírót, hogy ne csak Neymarral foglalkozzanak, a beszélgetés több mint fele így is a brazil játékosról szól. Sőt, a címe is az, hogy

Leonardo: Neymar mehet a PSG-ből, ha...

Leonardo az ügyben elismerte, hogy beszéltek a Barcelonával Neymar kapcsán, konkrét ajánlat viszont nem érkezett a játékosért, így nincs értelme lehetséges átigazolásról beszélni, főleg, hogy egy ilyen volumenű transzfer nem egy nap alatt születik meg. „Neymar mehet a PSG-ből, ha mindenki számára megfelelő ajánlat érkezik. De a mai napig nem tudjuk, hogy bárki meg akarná venni, vagy ha igen, akkor milyen áron” – mondta.

Neymar jelenleg a klub álláspontja szerint az engedélyük nélkül van távol a PSG edzőtáborától. Neymar apja ugyanakkor azt állítja, előre közölték a csapattal, hogy a brazil játékos csak július második felében csatlakozik a kerethez, mert a játékos alapítványa több rendezvényt is tart a héten Brazíliában, amiken Neymar is részt vesz.

Nem veszik meg De Ligtet

A sportigazgató konkrét választ adott arra is, hogy nem tervezik megvenni az Ajax középső védőjét, Matthijs de Ligtet, ugyanis nem hevernek csak úgy 200 millió euróval teli borítékok náluk sem, amit csak úgy odadobhatnának bárkiért.

Úgy érzi, komoly újjáépítésre sincs szükségük, a jelenlegi keret elég erős ahhoz, hogy megnyerjék a Bajnkok Ligáját, de ahhoz, hogy ez sikerüljön, nyugalomra, és nem kapkodásra van szükségük.

Rovatok