Index Vakbarát Hírportál

Őrületes formában az Atleti 120 milliós tinije

2019. augusztus 10., szombat 20:25

Valamennyire visszavágott az Atlético Madrid a Juventusnak a tavaszi Bajnokok Ligája-kiesésért, igaz, most csak a nemzetközi bajnokok kupájában, tehát nem túl komoly tét mellett voltak jobbak a spanyolok, akik a svédországi Solnában nyertek 2-1-re.

A meccs legjobbja az Atlético Madridhoz nyáron igazolt portugál João Félix volt, aki tulajdonképpen duplázott a mérkőzésen, de a jegyzőkönyv szerint csak egy gólpasszig és egy gólig jutott. Félix az első találatnál hatalmas kapáslövéssel lőtte ki a sarkot, csakhogy a labda megpattant az előtte álló Thomas Lemaron, így őt írták be a jegyzőkönyvbe gólszerzőnek, a portugál pedig csak a gólpasszt könyvelhette el. Másodikra aztán szerepet cseréltek Lemarral, a francia lett az előkészítő, a portugál pedig már a tényleges gólszerző. Lemar a felezővonal közeléből adott tökéletes labdát Félixnek, mind az előkészítés, mind a befejezés pazar volt.

A két találat között a nem rég szívműtéten átesett Sami Khedira egyenlített ki, de a végén az Atlético Madrid örülhetett.

Atlético Madrid-Juventus 2-1

A 126 millió euróért vásárolt João Félix remek azonnal beilleszkedett az Atlético Madridba, ahol remek formában kezdett, az eddigi öt meccsén három gólt szerzett és négy gólpasszt adott, ami alapján úgy fest, tényleg jó vételt csinált a spanyol csapat

Rovatok