Index Vakbarát Hírportál

Kerekesszékben vitték ki az öltözőből a Liverpool kapusát

2019. augusztus 10., szombat 09:45

Péntek este a Norwich elleni 4-1-es győzelemmel kezdte a Premier League 2019-20-as szezonját a Bajnokok Ligája-győztes Liverpool, ám a siker mellett aggodalomra is volt okuk, ugyanis már a 39. percben le kellett cserélniük a kapus Alissont.

A brazil játékos 3-0-s vezetésnél, egy kirúgás közben elcsúszva sérült meg, a jobb combját kellett ápolni percekig, majd végül a csere mellett döntött a vezetőedző Jürgen Klopp. Bár a Liverpool közleménye szerint a kapus még nem esett át a komolyabb vizsgálatokon, Klopp előre jelezte, hogy nem kockáztat, és nem viszi magával Alissont a szerdai, Chelsea elleni UEFA-szuperkupa-meccsre Isztambulba.

Ez lehetne persze csak elővigyázatosság is, ám aggasztó, hogy az ESPN brazil kiadása még a mérkőzés utáni este arról írt, hogy Alisson kerekesszékben hagyta el az öltözőt, mert nem bírt ráállni a jobb lábára.

Klopp egyébként a Norwich elleni meccs utáni sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy elképzelhető, hogy izomszakadást szenvedett Alisson, akire ebben az esetben elég hosszú kihagyás várna. A brazil kapus helyére a kevesebb mint egy hete ingyen igazolt spanyol Adrián állt be pénteken.

Rovatok