Index Vakbarát Hírportál

Gólokkal parádéztak a magyar légiósok

2019. augusztus 11., vasárnap 09:15

Elég sikeresen szerepelnek a hétvégén a magyar légiósok, akik közül többen is gólt szereztek szombaton a saját csapatukban.

Beszámoltunk már Nagy Ádám sikeres bemutatkozásáról a Bristol Cityben, ő nem lőtt gólt. Szalai Ádám, a Hoffenheim játékosa azonban a hosszabbításban betalált a Würzburg ellen. Majd utána a tizenegyespárbajban belőtte a saját tizenegyesét.

A szlovák élvonalban szereplő DAC Dunaszerdahelyben két magyar labdarúgó, Vida Kristopher és Vida Máté kapott lehetőséget a kezdőcsapatban - írta a Csakfoci.hu. És éppen Vida Christopher góljával szerzett vezetést a Dunszerdahely. Az előnyt azonban nem sikerült megtartaniuk, a Trencsén 2-1-re fordított.

A Slovan Bratislava kiütéses győzelmet, 4-0-s eredményt ért el az Aranyosmarót ellen. A pozsonyiak kezdőcsapatában játszott Guzmics Richárd és Holman Dávid. Holman a 35. percben be is talált, majd nyolc perccel később sérülés miatt le kellett cserélni.

És hogy teljes legyen a körkép. Szoboszlai Dominik csapata, a Salzburg 5-2-re verte a Wolfsbergert az osztrák bajnokságban. A magyar középpályás ezúttal csere volt, gólt nem lőtt.

Rovatok