Index Vakbarát Hírportál

Neymar, takarodj!

2019. augusztus 12., hétfő 11:33

A Paris Saint-Germain a Nîmes elleni 3-0-s győzelemmel kezdte a Ligue 1 idei szezonját, a szurkolók viszont nem elsősorban a sikerrel, hanem a távozása miatt emlegetett Neymarnak üzengetéssel voltak elfoglalva.

A hol a Barcelonával, hogy a Real Madriddal hírbe hozott támadónak molinóval és skandálással is megüzenték, hogy finoman szólva sem ragaszkodnának a maradásához. A lelátón

Neymar, takarodj!

feliratú molinókkal készültek, emellett a játékost becsmérlő rigmusokba is kezdtek.

Neymar elég zaklatott időszakon van túl, sérülés miatt lemaradt a Copa Américáról, nemierőszak-ügyben is védenie kellett magát (végül ejtették ellene a vádakat), majd a távozásáról kezdtek pletykálni, aminek gyanúját csak erősítette azzal, hogy a nyári szünet után késve csatlakozott a Paris Saint-Germain felkészüléséhez.

A legfrissebb vasárnapi hírek szerint egyébként Neymar most épp a Barcelonához áll közelebb, több forrás szerint is a PSG hajlandó lenne elfogadni jelentősebb pénzösszeg mellett egy vagy több barcelonai játékost a brazilért cserébe – leginkább Philippe Coutinhót és Nelson Semedót emlegetik, mint akik Párizsba kerülhetnek.

A nyári átigazolási időszak mind Spanyolországban, mind Franciaországban szeptember 2-án zárul, tehát még sokáig húzódhat Neymar ügye.

Rovatok