Index Vakbarát Hírportál

Csodaszabadrúgás sem tudta megállítani Guardioláékat

2019. augusztus 25., vasárnap 17:08 | aznap frissítve

3-1-re verte idegenben a Manchester City a Bournemouth-t a Premier League 3. fordulójában, vasárnap. A vendégek Agüero és Sterling góljával az első félidő hajrájára elléptek két góllal, közvetlenül a lefújás előtt Harry Wilson végezhetett el szabadrúgást a hazaiaktól.

A fiatal futballista, akiről egy ideje már tudjuk, milyen bal lába van, újra előhúzott valamit, legalábbis ennél tökéletesebben nem rúghatta volna, szépített.

Manchester City vs Bournemouth 3-1

Harry Wilson korábbi mestermunkái:

A szünet után Callum Wilson ziccerét védte Ederson kapus, a lövés előtt másodpercekkel visszarántották, a videóbíró meg se nézte az esetet, pedig simán büntetőt kellett volna adni. Majd egy óriási büntetőt nem kapott meg a City, amikor ráléptek David Silva lábára az ötösön, érthetetlen, hogy a videóbíró hogy nem látta tizenegyesnek az első lassításra is tök egyértelmű szabálytalanságot – megvideózták, úgy döntöttek, hogy nem 11-es.

Percek múlva viszont jött Agüero, és miután visszaszerezte a labdát csapattársától, David Silvától, belőtte a második gólját a meccsen.

Pep Guardiola csapata győzelmének köszönhetően továbbra is veretlen a bajnokságban, egy döntetlenjük van, két ponttal vannak lemaradva a ligát vezető Liverpooltól.

a

A nap másik két meccsén:

a

Rovatok